Регистрация и първи стъпки
Интерактивни услуги
Аудио
Видео
IMS
Интерактивна телевизия
Информация за услугата
Закупуване на устройство
Регистрация и първи стъпки
ТВ пакети
Добавяне на услуги и плащане
Общи условия
Интерактивни продукти
Интерактивни услуги
Регистрация и първи стъпки
 

Регистрация в системата на GlobalTelenet:

След закупуването на устройството е необходимо да го регистрирате в системата, след което ще можете да използвате и управлявате предлаганите услуги. За целта е нужно да отидете онлайн на адрес: ims.globaltelenet.com , и да въведете данните от вашата регистрациона карта.

1. За да се идентифицирате в системата е нужно да въведете вашия клиентски номер. Той е изписан на регистрационната карта, която сте получили при закупуването на устройството.
2. Въведете паролата изписана на регистрационната карта състояща се от 6 цифри ( След първото влизане в системата можете да я променяте ).
3. След правилното попълване на горните полета натиснете бутона "Вход" и ще можете да продължите напред.


След успешното въвеждане на данните ще ви се отвори втора страница, в която е нужно да попълните информация свързана с вас и вашето устройство:
 
Информация
1*. Серийният номер можете да намерите изписан на долната част на вашето устройство, както и на опаковката му. Попълването на серийния номер е задължително, за да се предотврати евентуалното му загубване.
2*. Правилното попълване на това поле е много важно! Имейл адресът е необходим, за да ви изпращаме всякакъв вид информация свързана с профила ви, телевизията, видеото по поръчка, плащания и всичко останало.
4 - 10. Полетата се попълват само по желание на клиента.
След попълването на полетата натиснете бутона " Изпрати" и ще бъде изпратен активационен линк на имейл адреса ви.
С натискането на активациония линк, вашият профил вече е регистриран и активиран.

В раздела "Помощ" можете да намерите информация за добавянето на ТВ и VoD пакети, както и всичко свързано с използването на системата.


 

Регистрация на устройството:

След закупуването на устройството е нужно да го регистрирате.
За целта отидете в меню Информация ---> Registration ---> Вход, ще ви се отвори прозорец, в който трябва да въведете данните от регистрационната карта:


 

След това натиснете на бутона "Влизане" и ако данните са попълнени вярно, вече можете да иползвате услугите на GlobalMedia.


 
Услуги и продукти Партньори За клиента За нас
Copyright © GlobalTelenet, a member of SINETBG LTD | [email protected]