Предимства
VoIPVoIP УслугиПредимстваУстройстваЦениПомощIP Телефонни централи


IPTV
Предимства


Предимства
Ефективни средства за контрол на разходите

Денонощно достъпна, онлайн статистиката Ви осигурява информация за всеки разговор, от всеки пост, незабавно.
Така следите телефонните разходи на Вашата организация по служители и отдели.
Имате навременна информация за ограничаване на непланираното потребление.

Вашата детайлна справка за проведените през изминалият месец разговори, представлява сума от всички проведени разговори за един календарен месец по цените,обявени в нашата ценова листа, като се отчитат процентните намаления за различните нива корпоративни клиенти.

Стандартно към услугата се предоставя безплатна уеб-базирана справка за проведените разговори, от която в реално време можете да наблюдавате статистиката на провежданите разговори онлайн от всяка точка на света, и възможност за проверка на сметката и Mail Box чрез IVR гласова информация от всеки телефонен номер.

Предимства

Отчитането и таксуването на разговорите се извършва на всеки 1 секунда (при минимум 30 секунди продължителност), което е предпоставка за по-точно отчитане и допълнителна икономия от около 10-15% спрямо обикновената телефонна услуга.

По желание от страна на клиента, се отпуска тестови период, през който може да бъде тествана услугата за различните дестинации, като се заплащат единствено направените от него разходи за телефонни разговори.

Гаранция за сигурност

Конфиденциалността при услугата се гарантира чрез трансферирането на Вашите разговори в цифров вид.


Услуги и продукти Партньори За клиента За насCopyright © GlobalTelenet, a member of SINETBG LTD | [email protected]